ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Ο Πλεύρης παραδίνει την Ψυχική Υγεία των παιδιών στην δικτατορία του ΠΟΥ

 



Ο Πλεύρης παραδίνει την Ψυχική Υγεία των παιδιών στην δικτατορία του ΠΟΥ


Το κάνουν πράξη....Η δικτατορία του ΠΟΥ ξεκίνησε στην Ελλάδα μας με πρωτιά την ψυχική υγεία των παιδιών και εφήβων.

Ετοιμάζουν την παγκόσμια κυβέρνηση με συνθήκη που δίνει στο ΠΟΥ την απόλυτη εξουσία στα κράτη! Είχαμε αναφέρει ότι στις 22 Μαΐου, ο ΠΟΥ ετοιμάζει μια ψηφοφορία για το αν θα πρέπει να αφαιρεθεί ή όχι η κυριαρχία 194 χωρών, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ως μέρος του στόχου Μεγάλης Επαναφοράς του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, ο ΠΟΥ στοχεύει να τροποποιήσει μια συνθήκη που θα τους δώσει παγκόσμιο έλεγχο στην ανθρώπινη υγεία, μια απόλυτη υγειονομική δικτατορία.

Κι ενώ αυτό είναι κάτι που απασχολεί τις ζωές και την ελευθερία όλων μας και θα πρεπε να είναι πρώτη είδηση στα εταιρικά μέσα της διαφθοράς, ο περισσότερος κόσμος ακόμα δεν γνωρίζει τίποτα!

Όσες Χώρες αρνούνται θα υφίσταται κυρώσεις..Αναγκαστικές καραντίνες και lockdown, υποχρεωτικός εμβολιασμός, ψηφιακό πιστοποιητικό εμβολιασμού και μετακίνησης είναι μερικές από τις προτάσεις του ΠΟΥ για το νέο σχέδιο που ετοιμάζει για την «αντιμετώπιση» της επόμενης πανδημίας.

Η διαφορά όμως με τις προηγούμενες συνθήκες του ΠΟΥ, είναι ότι αυτή τη φορά η νέα συνθήκη θα δεσμεύει νομικά (legally binding international rules) τα κράτη-μέλη που θα την υπογράψουν, να ακολουθούν όλες τις προβλέψεις της και τα άρθρα, καθώς σε αντίθετη περίπτωση θα υπάρχουν κυρώσεις.

Ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης υπόγραψε σύμβαση και παρέδωσε την ψυχική υγεία των παιδιών μας στον ΠΟΥ γιατί είναι ανίκανος να υπερασπιστεί και να εφαρμόσει την Υγεία στην Ελλάδα.

Για την ψυχική υγεία των παιδιών και εφήβων νοιάστηκε η κυβέρνηση του Μητσοτάκη αυτή την ψυχική υγεία που η ιδια την κουρέλιασε ,την ποδοπάτησε όταν επέβαλε σε παιδιά και εφήβους να φορούν ολημερής μάσκες για την καταπολέμιση της πανδημίας του COVID-19.

Η ίδια κυβέρνηση που νομοθέτησε τις καραντίνες ,που νομοθέτησε να μην έρχεται σε επαφή ο παππούς και η γιαγιά με τα εγγόνια του.



Έρχεται τώρα η ίδια κυβέρνηση να φροντίσει την ψυχική υγεία των παιδιών και εφήβων και υπογράφει με τον ΠΟΥ συμφωνία για να υλοποιήσει ευρωπαϊκο πρόγραμμα για τον αρνητικό αντίκτυπο που είχε η πανδημία COVID-19 στην ψυχή των παιδιών και εφήβων που οι ίδιοι προκάλεσαν ,άλλωστε μην ξεχνάμε οτι τις αποφάσεις και τα μέτρα που εκτελούσαν τα κράτη μέλη ήταν του ΠΟΥ .

Έτσι λοιπόν με το ΦΕΚ 66 Α΄ 18/3/2023





Κυρώνεται και έχει την ισχύ, που ορίζει η παρ. 1 του άρθρου 28 του Συντάγματος, η Συμφωνία μεταξύ της Κυβέρνησης της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας, ενεργώντας μέσω του Περιφερειακού Γραφείου της για την Ευρώπη (“ΠΟΥ”), για τη θέσπιση Προγράμματος για την Ποιότητα της Φροντίδας της Ψυχικής Υγείας Παιδιών και Εφήβων στο πλαίσιο του Γραφείου ΠΟΥ για την Ποιότητα της Περίθαλψης και την Ασφάλεια των Ασθενών, που υπεγράφη στην Αθήνα, στις 21 Μαρτίου 2022.

Το πρόγραμμα αυτό θα έχει κόστος 2.979.425,0 ευρώ για την χώρα μας 

Η Κυβέρνηση όπως ανάφερεται στην συμφωνία θα παρέχει οικονομική εισφορά στον ΠΟΥ για να καλύψει τις δαπάνες για το προσωπικό,το λειτουργικό κόστος και το κόστος του προγράμματος που απαίτουνται για την ίδρυση και λειτουργία του Προγράμματος Φροντίδας Ψυχικής Υγίειας Παιδιών και εφήβων του γραφείου ΠΠ ΠΟΥ Αθηνών.

Στον πίνακα που ακολουθεί βλέπετε τα υπέρογκα ποσά για ένα μόνο άτομο που θα τρέξει το πρόγραμμα 


Πριν λίγους μήνες η κυβέρνηση της ΝΔ παράδωσε τη ψυχική υγεία παιδιών και εφήβων στο ολιγαρχικό Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος»

«Σύμβαση δωρεάς μεταξύ του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος και του Ελληνικού Δημοσίου για την ενίσχυση και αναβάθμιση των υποδομών στον τομέα της Υγείας» που κατατέθηκε την περασμένη Τρίτη 17 Γενάρη στη Βουλή. Το νομοσχέδιο καθορίζει τις αποσπάσεις και τις μετακινήσεις του προσωπικού του ΕΣΥ, παρατείνοντας τη διάρκειά τους. Ορίζει μια επίσκεψη των παιδιών 6-12 ετών στον οδοντίατρο, τύπου dentist pass, στο πλαίσιο της πρόληψης της οδοντικής φροντίδας. Αναφέρεται, ακόμα, με ιδιαίτερο άρθρο, στην ψυχική υγεία παιδιών και εφήβων.

Σε αυτό το άρθρο ορίζεται ότι θα υλοποιηθεί από την αστική μη-κερδοσκοπική εταιρεία «Πρωτοβουλία για την παιδική ψυχική υγεία,» με σύμβουλο επί πληρωμή τη ΜΚΟ Child Mind Institute της Νέας Υόρκης, με ένα πρόγραμμα προϋπολογισμού 15 εκατομμυρίων ευρώ για «την ενίσχυση του τομέα ψυχικής υγείας παιδιών και εφήβων και τη διασφάλιση της ποιότητας της παρεχόμενης φροντίδας στις δημόσιες δομές ψυχικής υγείας». 

Αυτό με απλά λόγια σημαίνει ότι στα προβλήματα που δημιουργούν οι μεγάλες ελλείψεις προσωπικού όλων των κλάδων στις δομές ψυχικής υγείας παιδιού και εφήβου στο ΕΣΥ, τα τεράστια λειτουργικά προβλήματα, η απουσία δημόσιων δομών και υπηρεσιών για εφήβους σε όλη τη χώρα, η λύση, κατά τον Υπουργό κατά της υγείας, θα δοθεί από… δύο ΜΚΟ(!), μια ντόπια και μια αμερικανική, που θα εκπαιδεύσουν τους επαγγελματίες, θα κάνουν έρευνα και θα ευαισθητοποιήσουν την κοινωνία!

Ο Πλεύρης παραδίνει την Ψυχική Υγεία Παιδιών και Εφήβων στα χέρια του ΠΟΥ και στο ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Με λίγα λόγια αφού έχει παραδώσει πρώτα στο ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος την ψυχική υγεία των παιδιών μας ένα μήνα μετά υπογράφει συμφωνία με τον ΠΟΥ και πληρώνει το Ελληνικό Δημόσιο όλα τα έξοδα που θα προκύψουν για ένα άτομο 3 εκ. ευρώ.
Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι έλεγε η γιαγιά μου και εδώ το κεφάλι έχει αποκτήσει τα κεφάλια της Λερναίας Ύδρας.

Το ερώτημα που προκύπτει από τα δύο ΦΕΚ είναι οτι έχουμε ενα σύστημα υγείας όπως μας το παρουσιάζουν η ένα σύστημα Υγείας για τα σκουπίδια?
Το υπουργείο Υγείας τι υποδομές εχει στο σύστημα Υγείας για την ψυχική υγεία των παιδιών?
Αν είχε υποδόμες δομημένες δεν θα παρέδιδε την ψυχική υγεία των παιδιών σε μια ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΜΚΟ.

Αυτό ηταν μόνο η αρχή νομίζεται?

Στίς 18/5/2023  υπογράφηκε Συμφωνία Υπουργείου Υγείας και Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

 Με κοινό δελτίο τύπου υπουργείων Υγείας και Ανάπτυξης

Τη συμφωνία Υπουργείου Υγείας και Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ)– Περιφερειακό Γραφείο για την Ευρώπη για την εκπόνηση από τον ΠΟΥ του έργου «Ανάπτυξη και Εφαρμογή Πλαισίου Μέτρησης και Αξιολόγησης της Ποιότητας της Υγειονομικής Περίθαλψης στην Ελλάδα», υπέγραψαν σήμερα ο Υπουργός Υγείας, κ. Θάνος Πλεύρης και ο Περιφερειακός Διευθυντής του ΠΟΥ Ευρώπης, Δρ Hans Kluge (υπέγραψε μέσω τηλεδιάσκεψης), παρουσία του Υπουργού Ανάπτυξης & Επενδύσεων (καλύπτει το χρηματοδοτικό μέρος της συμφωνίας), κ. Άδωνι Γεωργιάδη.

Κατά την τελετή υπογραφής οι Υπουργοί και ο εκπρόσωπος του Περιφερειακού Διευθυντή του ΠΟΥ Ευρώπης επισήμαναν:

Άδωνις Γεωργιάδης, Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων:

«Είμαι εξαιρετικά χαρούμενος για την ευκαιρία να μετέχω σ’ αυτήν την προσπάθεια, που έχει στόχο την προσφορά υψηλής ποιότητας υπηρεσιών φροντίδας στον ελληνικό λαό - κοινό στόχο για όλη την ανθρωπότητα και βασική αρμοδιότητα για όλες τις κυβερνήσεις, πολύ περισσότερο στην Ευρώπη. Πρέπει να επισημάνω ότι δεν θα είμαστε εδώ σήμερα εάν δεν υπήρχε η βούληση του Υπουργού Υγείας, κ. Θάνου Πλεύρη και η δουλειά της ομάδας του ώστε από μια ιδέα που ξεκίνησε πριν περίπου 2 χρόνια να φθάσουμε στην υπογραφή του τελικού κειμένου της συμφωνίας, γι’ αυτό και τους ευχαριστώ θερμά».

Θάνος Πλεύρης, Υπουργός Υγείας:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας για τη συνεργασία που είχαμε τους 20 αυτούς μήνες. Δίνουμε πολύ μεγάλη έμφαση στην ποιότητα και πιστεύουμε ότι ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας μέσα από αυτό το πρόγραμμα θα μας βοηθήσει προκειμένου να αναβαθμίσουμε την ποιότητα στο Εθνικό μας Σύστημα υγείας που είναι πρώτη μας προτεραιότητα».

ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΞΗ..193 ΚΡΑΤΗ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΟΗΕ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ Π.Ο.Υ !

Ολα αυτά μπορούν να τα σταματήσουν οι άνθρωποι και να πάρουν τις διακυβερνήσεις των χωρών τους στα χέρια τους  από τα ανδρείκελα πιόνια των φαρμακευτικών εταιρειών ξεκινώντας με πρώτη την Ελλάδα και το φορέα που ενώνει τους Έλληνες την ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

 

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

13.0 ΥΓΕΙΑ

Η υγεία είναι υποχρέωση για δωρεάν παροχή της Πολιτείας προς τους πολίτες της και πρωταρχικός τομέας για την Ελλήνων Πολιτεία.
Η Πολιτεία θα προχωρήσει σε τεράστιες επενδύσεις για μία ολιστική κάλυψη των αναγκών υγείας των πολιτών.
13.1. Θα προχωρήσει σε νοσοκομειακές εγκαταστάσεις που θα σέβονται την προσωπικότητα του κάθε Έλληνα Πολίτη για τις πιο ιδανικές συνθήκες παραμονής εντός αυτών.
13.2. Τα νοσοκομεία αυτά θα καλύπτονται πλήρως από το πιο εξειδικευμένο ιατρικό, νοσηλευτικό και υποστηρικτικό προσωπικό.
13.3. Τα νοσοκομεία θα κατασκευαστούν σε περιβάλλον τέτοιο που να προάγεται η αισθητική των πολιτών σε ύψιστο βαθμό.
13.4. Είναι προγραμματισμένο να γίνει ένα κεντρικό εργοστάσιο που θα φέρει την ευθύνη έναντι της Πολιτείας με απεριόριστη δυναμική δημιουργίας και άλλων περιφερειακών εργοστασίων τα οποία θα κατασκευάζουν φάρμακα με τα καλύτερα αποτελέσματα για τους ασθενείς.
13.5. Τα φάρμακα αυτά έκτος από φυσικής προέλευσης, που είναι το ιδανικότερο, θα είναι μίξη φυσικής και τεχνικής φαρμακολογίας με τις λιγότερες αντενδείξεις.
13.6. Εκτός από την λεγόμενη κλασσική ιατρική θα ενισχυθούν μέγιστα οι εναλλακτικές θεραπείες σε αντίστοιχα ιδανικές εγκαταστάσεις για ιαματική θεραπεία, για υδροθεραπεία, φυτοθεραπεία, αρωματοθεραπεία κλπ.
13.7. Το κύριο μέλημα της Πολιτείας είναι οι πολίτες της να διαβιώνουν σε ένα περιβάλλον το οποίο να προάγει την υγεία με διατροφή ελληνική- μεσογειακή, με νερό όπως μας το προσφέρει η μητέρα φύση και με καθαρό αέρα. ΣΕΛΙΔΑ 27 από 40
13.8. Θα δημιουργηθούν ειδικά κέντρα απεξάρτησης και αποτοξίνωσης και επανένταξης στην υγιή λειτουργία της πολιτείας για εξαρτημένα άτομα,
13.9. Θα δημιουργηθούν ειδικά κέντρα περίθαλψης – θεραπευτηρίων για ψυχολογικές ασθένειες με υποστηρικτικά κέντρα που θα παρέχουν εξάσκηση πνεύματος και σώματος με σκοπό την ενεργή λειτουργία του ατόμου στην Ελλήνων Πολιτεία.
13.10. Η Ελλήνων Πολιτεία θα χρηματοδοτήσει με ότι ποσά χρειάζονται για το άνοιγμα των τεράστιων Ελλάνιων θεραπευτικών Τεχνικών.
Έτσι θα αναβιώσουν τα θεραπευτήρια σε σύγχρονα Ασκληπιεία στην σωστή τους βάση.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια