ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

LOCKDOWN - ΠΑΝΔΗΜΙΑ - ΕΜΒΟΛΙΑ


 

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΕΥΣΙΣ TV ΣΤΙΣ 25/04/2023.

Πως το σώμα της βουλής μιλά για αντιπολίτευση όταν είδαμε στην πανδημία που είχε ξένο διευθυντήριο , δεν έχει σημασία αν είναι Αμερική, είναι ένα. Γιατί το λέω αυτό; Διότι όλα τα κράτη του πλανήτη λειτούργησαν υπό τις διαταγές ενός διευθυντηρίου με συγκεκριμένες εντολές. Πανομοιότυποι νόμοι από χώρα σε χώρα. Μην ξελασκάρει κάποιος λίγο για την μάσκα, τα εμβόλια δεν ήταν υποχρωτικά αλλά ο κόσμος πρέπει να εμβολιαστεί. Όπως βγαίνουν τα στοιχεία από πανεπιστήμια και καθηγητές ιατρικής βλέπουμε πως ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΣΤΕ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ. Τα μηνύματα που έρχονται είναι πως πεθαίνει κόσμος ΞΑΦΝΙΚΑ. Πέρα από διάσημους αθλητές και τους βλέπετε πως έρχονται τα νέα από το διαδίκτυο, αλλά στην καθημερινότητά μας, παιδάκια, έφηβοι, 40 ετών, όλα αυτά θα τα αποτυπώσει η Ελλήνων Συνέλευσις και οι βουλευτές μας σε πραγματικό χρόνο με βίντεο που δείχνουν τί ακριβώς συμβαίνει.

Λέω και δηλώνω ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ. ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ. Οι αποφάσεις δεν ήταν δικές σας. Είστε μαριονέτες ενός ισχυρού lobby διευθυντηρίου όπου εκτελέσατε ακριβώς αυτό. Βεβαίως βάλατε και την πινελιά σας. Θεωρώ ότι μέσα από τα μέτρα που πήρανε για μία τέτοια μεγάλη διαδικασία που ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΛΟΓΟΣ, βεβαίως υπάρχει πολύ ισχυρό μικρόβιο, βεβαιωμένο αυτό, από 3 μέρη του πλανήτη και όχι μόνο αυτό, έρχονται και άλλα εμβόλια με δηλητηριώδεις κατατομές για να διαλύσουν την ανθρώπινη φυσιολογία μας. Ιδιαίτερα αυτό έγινε πολύ συγκροτημένα σε όλο τον πλανήτη.

Το ζητούμενο είναι ότι βλέπουμε πως πεθαίνει κόσμος γύρω γύρω, δικοί μας άνθρωποι και δεν μιλάει κανένας και τί να πει; Γιατί το εμβόλιο όταν το κάνανε υπογράψατε πως εσύ θέλεις να το κάνεις και αυτό το εμβόλιο βγήκαν οι εταιρίες τώρα οι οποίες τί λένε; ΚΑΝΑΜΕ ΛΑΘΟΣ. ΕΚΑΝΕΣ ΛΑΘΟΣ; Έκανες λάθος και το λέμε έτσι ήρεμα; Με δολοφόνησες, δολοφόνησες τους ανθρώπους και δεν ανοίγει μύτη δεν δικάζεται κανένας δεν μιλάει κανένας; Είδαμε μία πολιτική ηγεσία να παίρνει απόφαση και να βάλει έμμισθο αστυνομικό που ουσιαστικά εμείς τον πληρώνουμε και να φυλάει το παγκάκι; Αυτά πρέπει να γίνουν εκπομπές για να δεις την γελοιότητα ενός πολιτικού συστήματος, να δείξεις την γελοιότητα μίας αντιπολίτευσης ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

Είδαμε σε βίντεο όλη την βουλή, όλα τα κόμματα που μπήκαν στην βουλή, να ψηφίζουν και τα πρόστιμα και τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, μικρά και μεγάλα και δεν θέλω να τα αναφέρω γιατί θα κάνω διαφήμιση. Όμως υπόσχομαι ότι στις επόμενες μέρες οι βουλευτές μου θα αναδείξουν όλα αυτά τα γελοία περιστατικά για να δείτε για τί γελοιότητα πρόκειται. Πείτε μου την λογική που μπορεί να έχει ένας νόμος να βγαίνει ο άνθρωπος από το σπίτι του χειμώνα και να κάτσει στο παγκάκι της πλατείας ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΦΥΛΑΕΙ ΤΟ ΠΑΓΚΑΚΙ, φυσικά ο άνθρωπος ο αστυνομικός το έκανε επειδή έτσι του είπανε και αν δεν το έκανε θα τον έδιωχναν από την δουλειά του. Δεν αδικώ τον αστυνομικό. ΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΝ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΝ ΜΕΤΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΤΟ ΔΕΧΤΗΚΕ.

Ο αστυνομικός να φυλάει το παγκάκι να μην καθίσει ο άνθρωπος. Τί πιο ευτελές να βγεις σε μία πλατεία να κάτσεις σε ένα παγκάκι; Ή που απαγορεύουν τους ανθρώπους να μπαίνουν στην θάλασσα. Αυτό με ξεπερνάει, δεν μπορεί να στηριχθεί πουθενά και δεν υπάρχει καμία λογική. Είναι μία παραλογία ψηφισμένη την οποία σου επιβάλλουν. Αυτό πραγματικά θα πρέπει να σταματήσει αλλά για να σταματήσει πρέπει να το δουν όλοι οι πολίτες, τουλάχιστον όπως το βλέπω εγώ. Δηλαδή να υπάρχει αστυνομικός στο παγκάκι να σου λέει «μην κάθεσαι γιατί απαγορεύεται;».

Δεν ξέρω τί πρέπει να κάνω να επιτεθώ στον αστυνομικό στο σύστημα; Αλλά νομίζει ο καθένας πως είναι μόνος, κανένας δεν είναι μόνος του.

Απομαγνητοφώνηση: Δήμος Δημαρέσης

Πηγή



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια