ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Αλήθεια...ξέρεις τι "ψηφίζεις"; - (Βίντεο) Ιδρυτικές διακηρύξεις


Σε προηγούμενη εκπομπή αποδείχθηκε περίτρανα το πώς μέσα από την "κάλπικη εκλογική διαδικασία" μας κλέβουν το όνειρο της δημοκρατίας
Στήνουν δηλαδή το πανηγυράκι των εκλογών υπό το κάλυμμα της "δημοκρατίας", αλλά στην ουσία, έχουμε μια παράνομη Βουλή χωρίς να έχει συγκροτηθεί  ποτέ σε σώμα με ΦΕΚ ώστε να νομιμοποιείται να νομοθετεί και Διορισμένες Κυβερνήσεις, εντολοδόχους ξένων τραπεζικών και εταιρικών συμφερόντων που επιβάλλουν με νόμους στα "περιουσιακά τους στοιχεία" που είμαστε όλοι εμείς, την δυναστεία μας. 
Αποδείχθηκε λοιπόν ότι δημοκρατική εκλογική διαδικασία ΔΕΝ υφίσταται!

Πόσοι όμως από εμάς έχουν μπει στην διαδικασία να διαβάσουν τις Ιδρυτικές Διακηρύξεις των κομμάτων; Δηλαδή ποιοι είναι, για ποιον λόγο ιδρύθηκαν, που αποσκοπούν,  ποιο ήταν το όραμά τους και ποια είναι η θέση τους σήμερα που ζητούν και πάλι την ψήφο του  εξαπατημένου "κυρίαρχου λαού" και τελικά, ποιες είναι οι διαφορές τους;  
Όλα αυτά θα τα δούμε, πάντα μέσω αποδείξεων και στοιχείων, μέσα από τις δικές τους Ιδρυτικές Διακηρύξεις  και τα συγκεκριμένα αποσπάσματα  που μας  αναλύει ο κ. Τζίντζιος. 
Εδώ να σημειώσουμε ότι  ούτε τα ίδια τα κόμματα δεν έχουν κάνει τον κόπο να τις εμφανίσουν και να τις αναλύσουν ποτέ στους Έλληνες πολίτες. Γιατί άραγε;

"... Μέχρι τα 34 μου χρόνια που ψήφιζα δεξιά, ψήφιζα όπως ψηφίζουν το 95% θεωρώ του ελληνικού πληθυσμού για να μπορέσεις να είσαι σύμφωνος και να χωράς μέσα στο οικογενειακό και κοινωνικό σου περιβάλλον... δηλαδή γαλουχούμαστε όλοι οι πολίτες, μεγαλώνουμε με την ιδέα ότι για να είσαι εντάξει με το περίγυρο σου πρέπει να είσαι ενταγμένος μέσα σε ένα συγκεκριμένο κομματικό και όχι πολιτικό ιδεώδες..." μας λέει ο κ. Τζίντζιος κι είναι αλήθεια ότι αυτό συμβαίνει στην πλειοψηφία των πολιτών. 

Το σίγουρο είναι ότι η επιλογή που δεν στηρίζεται στην γνώση δεν μπορεί να είναι ούτε σωστή, ούτε ορθή, ούτε επιλογή ΜΑΣ! 


 

Ξεκινώντας με την Ιδρυτική Διακήρυξη της Νέας Δημοκρατίας, βλέπουμε ότι αρχικά, ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, γενικά και αόριστα αναφέρει ότι "δεν υπάρχει δημοκρατία", αλλά να μην σκάμε, γιατί θα έρθουν αυτοί ως "μύστες" της να μας την δείξουν. 
"... Αφού έδωσαν όλα τα επίθετα στην Δημοκρατία, ας δώσει κι ο Καραμανλής ένα επίθετο ακόμη να την πει "Νέα", γιατί φέρνει μια "Νέα" Δημοκρατία, σύγχρονη γιατί η άλλη μάλλον, πάλιωσε και έληξε...κι αφού θεώρησε καθήκον του να δημιουργήσει όλο αυτό, μας δίνει τον ορισμό του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας..."  μας επισημαίνει ο κ. Τζίντζιος:

Τα αποσπάσματα που μας αναλύει το κ. Τζίντζιος είναι αποκαλυπτικά και μας κάνουν να αναρωτιόμαστε αν τα ίδια στελέχη έχουν διαβάσει ποτέ την Ιδρυτική Διακήρυξη του κόμματος τους...

Πόσοι γνωρίζουν ότι η "Νέα Δημοκρατία" ταυτίζει το Έθνος με τον Λαό;
 Δηλαδή τους ιδιοκτήτες της χώρας που κατέχουν κληρονομικά και κυριαρχικά δικαιώματα με τους υπηκόους, που δεν Έλληνες αλλά έχουν πάρει την ελληνική υπηκοότητα. Κι ενώ το σύνταγμα της Ελλάδος διαχωρίζει σαφώς το Έθνος από τον Λαό, ο "Εθνάρχης" δηλώνει ότι επιδιώκει την εξίσωση τους! 
"... Αν θυμηθούμε ο κ. Καραμανλής ήταν στην ΕΡΕ, όπου σημαίνει Εθνική Ριζοσπαστική Ένωση... δηλαδή είναι η ένωση όλων αυτών που θέλουν να σπάσουν τις ρίζες του Έθνους..."  μας υπενθυμίζει ο κ. Τζίντζιος.

Στην συνέχεια βέβαια του ορισμού της "Νέας Δημοκρατίας" τα πράγματα ... απογειώνονται:
" Η Νέα Δημοκρατία είναι το σύστημα με το οποίο οι ολιγότεροι και οι επώνυμοι καθοδηγούν αντί να καταδυναστεύουν και σε τελική ανάλυση υπηρετούν και περισσότερους και ανώνυμους" Δηλαδή οι ολίγοι, επώνυμοι και εκλεκτοί διοικούν την άβουλη μάζα που υποτίθεται τους "ψηφίζει" κι αυτό το λένε Δημοκρατία!
"... Γι αυτό λέγεται "Νέα" Δημοκρατία μας επισημαίνει ο κ. Τζίντζιος "... αφού οι ολίγοι θα κάνουν κουμάντο  και αυτό λέγεται δημοκρατία... το "Νέα" είναι αυτό... μια νέα μορφή που δεν είναι δημοκρατία... Αυτό είναι κομματοκρατία και μάλιστα ολιγαρχική..." Ή δεν είναι έτσι;

Το καλύτερο το αφήσαμε για το τέλος και ας βγάλει ο καθένας μας τα συμπεράσματά του, καθώς ο "Εθνάρχης", ο ενορχηστρωτής της μεταπολίτευσης παραδέχεται ότι "οι ετικέτες της δεξιάς, της αριστεράς και του κέντρου είναι παραπλανητικές και πάρα πολύ μακριά από τα συμφέροντα του Έθνους..."!!  Πόσο ξεκάθαρα να μας το πουν;

"... Άρα εδώ βλέπουμε μια "Νέα Δημοκρατία" πραγματικά, που οι λίγοι καθοδηγούν τους πολλούς, οι πολλοί που δεν έχουν λόγο καθοδηγούνται και με την ψήφο...όπου όλοι αυτοί, η αριστερά, η δεξιά και το κέντρο έχουν στήσει ένα πελατειακό κράτος και δεν εξυπηρετούν τα συμφέροντα του έθνους... αυτό είναι ξεκάθαρο" μας τονίζει ο κ. Τζίντζιος και έχει αποδειχθεί εκ του αποτελέσματος.

Συνεχίζοντας με το Κομμουνιστικό Μανιφέστο - το ευαγγέλιο του ΚΚΕ- θα διαπιστώσουμε ότι τελικά όλα τα κόμματα, δεξιά, κεντρώα, αριστερά συγκλίνουν στις βασικές συνιστώτες που ορίζει αυτό:

"Κατάργηση της ατομικής ιδιοκτησίας" 
"Κατάργηση του θεσμού της οικογένειας" 
Κατάργηση της πατρίδας και της εθνότητας" - κι αυτό συμβαίνει με την δήθεν μεταναστευτική κρίση και την εσκεμμένη ταύτιση των εννοιών ιθαγένειας-υπηκοότητας
"Καταργεί τις αιώνιες αλήθειες, όπως την ηθική, την φιλοσοφία, την αλήθεια και το δίκαιο..."

Και με ποιον τρόπο όλα αυτά  μας λένε ότι θα τα πετύχουν; 

"Μονάχα με δεσποτικές παρεμβάσεις..." με "απαλλοτρίωση της ιδιοκτησίας... γερή φορολογία... κατάργηση του κληρονομικού δικαίου..."

Μήπως δεν έχουν ήδη συμβεί και δεν συμβαίνουν όλα αυτά;

"... Άρα μιλάμε για μια ολοκληρωτική διάλυση της ατομικής προσωπικότητας, του ίδιου του ατόμου, του ίδιου του ανθρώπου ως δημιούργημα και μετατροπής του απλά σε ένα κεφάλαιο... Και πόσο οξύμωρο ο κομμουνισμός να μετατρέπει τον άνθρωπο σε κεφάλαιο, ενώ κτυπάει το ίδιο το κεφάλαιο υποτίθεται..." σχολιάζει ο κ. Τζίντζιος και συμπληρώνει: " ενώ δημιουργήθηκε με επιταγή 100.000 δολαρίων από τον Ροκφέλερ, η οποία υπάρχει ακόμα... ο κομμουνισμός δημιουργήθηκε από τον ίδιον τον καπιταλισμό για να υπάρχει εχθρότητα μεταξύ αυτού που προσφέρει εργασία με αυτόν που ζητάει εργασία για να διαχωρίζονται οι άνθρωποι... Αυτό είναι το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΜΕΡΑ 25 είναι προϊόντα αυτού που διακηρύττει ο ΣΥΡΙΖΑ στην ιδρυτική του διακήρυξη...καταλήγει ο κ. Τζίντζιος.

Αν δε, κάποιος μπει στην διαδικασία να διαβάσει ολόκληρες τις Ιδρυτικές Διακηρύξεις των κομμάτων θα διαπιστώσει  μόνος του ότι οι έννοιες " Ελληνας" και "πολίτες", όπως και τα κληρονομικά και κυριαρχικά μας δικαιώματα  δεν αναφέρονται πουθενά. 
Για να είμαστε ακριβείς αναφέρεται η έννοια "πολίτης" μία φορά στην Ιδρυτική Διακήρυξη της Ν.Δ. 

"... Όλοι αυτοί συγκλίνουν στο ίδιο... στην διαίρεση, στην σχάση της συνοχής του Έθνους, ως πρωταρχική αρχή δημιουργίας κράτους... το Έθνος κάνει κράτος..." μας υπενθυμίζει ο κ. Τζίντζιος και συνεχίζει: "...Κανένας δεν μιλάει για ιδιοκτησία, κανένας δεν μιλάει ιθαγένεια, κανένας δεν μιλάει για πολίτη με άμεση συμμετοχή στην Δημοκρατία... κι έρχεται η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ... η ειδοποιός διαφορά: αγανακτισμένοι πολίτες από όλα αυτά τα γεγονότα τα οποία συμβαίνουν από την κατάσταση στην οποία έχει φτάσει η χώρα, να πάρουν την απόφαση να δημιουργήσουν έναν ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ μέσα στον οποίο οι ίδιοι οι Έλληνες πολίτες θα πάρουν την διαχείριση του κράτους τους στα χέρια τους... γιατί όλοι αυτοί που είναι πληρωμένοι διαχειριστές ΑΠΕΤΥΧΑΝ!..." δηλώνει ο κ. Τζίντζιος.

Θα προκαλούσαμε και θα προσκαλούσαμε τον κάθε Έλληνα πολίτη και κάθε άνθρωπο να διαβάσει από μόνος του για ποιον λόγο ιδρύθηκε ο Πολιτικός Φορέας ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, που αποσκοπεί και τι πρεσβεύει... γιατί όπως μας δηλώνει ο κ. Τζίντζιος: " Είναι η μόνη πολιτική κίνηση, ο μόνος Πολιτικός Φορέας ο οποίος πραγματοποιεί από πριν με αποδείξεις όλα αυτά τα οποία αναφέρει και δεν υπόσχεται τίποτα... όλοι οι υπόλοιποι έχουν ένα πρόγραμμα το οποίο δεν αποδεικνύει τίποτα κι όταν λέει για "χρηματοδότηση" ορίζει "ευρωπαϊκά προγράμματα" τα οποία είναι δανεισμός, ορίζει προγράμματα εγχώρια τα οποία είναι δανεισμός και στηρίζεται πάνω στην βιομηχανία παραγωγής χρέους..."

Η Ιδρυτική Διακήρυξη της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ είναι δημόσια στο διαδίκτυο μαζί με το Καταστατικό και τις Προγραμματικές Δηλώσεις του Πολιτικού Φορέα με τις τελευταίες να κατατίθενται για πρώτη φορά στα χρονικά εγγράφως στον Άρειο Πάγο από το 2015
Μια αμιγώς καταγγελτική Διακήρυξη κατά όλων των κομμάτων ως τους υπαίτιους των δεινών του Ελληνισμού από την αρχή της ίδρυσης τους μέχρι και σήμερα κι ορίζει την πολιτική δράση του Ανθρώπου, η οποία πρέπει να διέπεται από πανανθρώπινες αξίες και αρχές.
Μια Ιδρυτική Διακήρυξη που σφύζει από ελληνικότητα, δίκαιο και ελευθερία...

Δεν θέλει πολύ να καταλάβουμε για ποιον λόγο όλοι οι κομματικοί μηχανισμοί πολεμάνε με μένος τον μόνο Πολιτικό Φορέα που φέρει Πολίτες, και μιλάει για την ένωση όλων των Έλλην Ανθρώπων... προφανώς, έχει ξυπνήσει τον χειρότερο εφιάλτη τους!





 
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ
ΟΤΑΝ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ,
ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ
ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΘΕΤΩΝΤΑΣ
ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ
ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΑΣ

ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ
ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΩΝ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΤΩΝ 3 ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΩΝ ΝΟΜΩΝ
ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΕΙ
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗΣ...
ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ
ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΣΕΝΑ
ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ Ε.ΣΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ

ΣΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΟΜΗΜΕΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
ΟΠΟΥ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ
ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΠΙΣΩ.

ΕΛΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ Ε.ΣΥ!
ΕΛΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙΣ
ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ.

ΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ΕΙΤΕ ΑΛΛΙΩΣ
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ...

ΣΤΗΝ 5Η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΑΣ
ΠΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ
ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ!

ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ Η ΚΑΤΕΛΙΞΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ...
ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΔΡΑΝΟΥΜΕ
Ή ΑΡΠΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΗΜΙΜΕΤΡΑ ΩΣ ΣΑΝΙΔΕΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ
ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ
ΣΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ...
Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/4-9-2015 ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ. Η ΑΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.
 
https://www.youtube.com/watch?v=JgBqpE_LLyE
 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια