ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΑΚΥΡΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ


 

Τεράστια τα στοιχεία που λείπουν από την Ελληνική Βουλή που πιστοποιούν την νομιμότητα των βουλευτών.

Τα τελευταία χρόνια έχει πραγματοποιηθεί έρευνα κυρίως από μέλη της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ που αφορά την εύρεση των νόμων με τους οποίους συγκροτείτε το σώμα της Βουλής της εκάστοτε κυβέρνησης.

Μια έρευνα την οποία μπορεί να πραγματοποιήσει ο κάθε Έλληνας πολίτης μπαίνοντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΘΝΙΚΟΎ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΊΟΥ http://www.et.gr/

Τα Φ.Ε.Κ. (Φύλλα Εφημερίδας Κυβερνήσεως = ΝΌΜΟΙ ) τα οποία λείπουν είναι και τα κυριότερα, είναι αυτά τα οποία έπρεπε να αναγράφουν: τα ονόματα των βουλευτών, τον αριθμό των ψήφων που συγκέντρωσαν καθώς επίσης και τις έδρες τους.

Ανύπαρκτα τα Φ.Ε.Κ.-ΝΟΜΟΙ που πιστοποιούν την νομιμότητα, αλλά οι βουλευτές στις θέσεις τους να εκδίδουν συνεχώς καινούριους και να μας δυναστεύουν.

Αλήθεια, πως μπορεί να βγάζει νόμους μια Βουλή που δεν έχει συσταθεί σε σώμα; Δηλαδή η ίδια δεν είναι με νόμο αλλά παράνομη;

Τι ακριβώς περιμένουμε από μια διοίκηση η οποία όντας παράνομη μας γενοκτονεί με παράνομους νόμους;

Τελικά... μήπως, λέω μήπως οι βουλευτές και διάφοροι άλλοι αξιωματούχοι είναι μια καλοστημένη εγκληματική οργάνωση; Θα μπορούσε…. Ίσως και να είναι.

ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ!!!

Μάθε και Ε.ΣΥ. αυτά που μας έκρυβαν για χρόνια και ενώσου με τα ΑΔΕΛΦΙΑ σου!!!

Μπες σε έναν τοπικό οργανισμό της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ και δήλωσε ΕΛΛΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ως συνέχιση του ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.



ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ

ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια