ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Είμαστε στα τελευταία στάδια του Great Reset. Ή κερδίζουμε ή χάνουμε τα πάντα!

 


 Η απάτη του Covid τρόμαξε, αποθάρρυνε και εκπαίδευσε τους αφελείς και τους αδαείς και προκάλεσε ένα πλήθος ασθενειών και θανάτων που προκλήθηκαν από το εμβόλιο. Η απάτη της κλιματικής αλλαγής δημιούργησε έναν πληθυσμό γεμάτο ψευδείς ανησυχίες. Και τώρα η σκόπιμα κατασκευασμένη υστερία σχετικά με τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία έχει προκαλέσει μαζικές ελλείψεις καυσίμων και τροφίμων που θα οδηγήσουν σε εκατοντάδες εκατομμύρια θανάτους.


Η υστερία συντέθηκε, ενορχηστρώθηκε και διεξήχθη από τα συνήθη ύποπτα μέσα ενημέρωσης, με το BBC και τον Guardian στην πρωτοπορία. Το BBC έχει πάψει εδώ και καιρό να είναι πάροχος ειδήσεων και έχει μετατραπεί σε μονάδα προπαγάνδας – αρνούμενο, αποσιωπώντας ή διαστρεβλώνοντας την αλήθεια με υπερηφάνεια αντί για λύπη ή αμηχανία. (Όταν το BBC ανακοίνωσε με υπερηφάνεια ότι δεν πήρε συνεντεύξεις από γιατρούς που αμφισβητούσαν τον εμβολιασμό, εγκατέλειψε κάθε ισχυρισμό ότι είναι ειδησεογραφικός οργανισμός).

Η ιστορία που λένε τα μέσα ενημέρωσης είναι ότι ο Πούτιν αποτελεί απειλή για τη δημοκρατία. Αν κάποιος μπορεί να βρει αποδείξεις για οποιαδήποτε δημοκρατία στη Δύση, θα ήμουν ευτυχής αν μου τις έδειχνε. Πού είναι η δημοκρατία στον Καναδά; Στην Αυστραλία; Στη Νέα Ζηλανδία; Στο Ηνωμένο Βασίλειο; Στις ΗΠΑ; Οπουδήποτε;

Η ελευθερία του λόγου πέθανε τον Φεβρουάριο του 2020 και έκτοτε δεν έχει εμφανιστεί.

Θα πρέπει να είσαι αφελής σαν πεντάχρονο παιδί για να μην καταλάβεις ότι η Δύση μεθόδευσε αυτόν τον πόλεμο- χειραγωγώντας τον Πούτιν στη θέση του σαν σκακιστικό πιόνι.

Έχουν γίνει δεκάδες πόλεμοι, εισβολές και σφαγές τα τελευταία χρόνια, αλλά ποτέ πριν δεν υπήρξε τέτοια μαζική υστερία. Ποτέ άλλοτε οι πολιτικοί δεν είχαν αθλητικές χρωματιστές χάρες για να υποστηρίξουν την αγαπημένη τους πλευρά στη σύγκρουση. Δεν θυμάμαι μεγάλη ανησυχία του κατεστημένου όταν οι Αμερικανοί και οι Βρετανοί σκότωναν ένα εκατομμύριο μωρά στο Ιράκ. Δεν θυμάμαι τα μέσα ενημέρωσης να διαμαρτύρονται για την επίθεσή μας στη Λιβύη.

Η Sainsbury’s, ένα βρετανικό παντοπωλείο, λέει ότι είναι ενωμένη με το λαό της Ουκρανίας. Δεν θυμάμαι να στέκονται ενωμένοι με τους ανθρώπους που πεθαίνουν σε δεκάδες άλλες συγκρούσεις.

Οι κυρώσεις δεν θα κάνουν μεγάλη ζημιά στους Ρώσους, αλλά οι κυρώσεις δεν απευθύνονται στη Ρωσία – απευθύνονται σε εμάς. Είναι μέρος της διαδρομής προς τη Νέα Τάξη Πραγμάτων.

Θα πρέπει να είσαι τυφλός, ηλίθιος ή εξαγορασμένος για να μην βλέπεις την πλοκή που εκτυλίσσεται και το τελικό παιχνίδι πλησιάζει γρήγορα.

Και όμως η τύφλωση, η βλακεία και η διαφθορά είναι κοινός τόπος.

Για παράδειγμα, οι αρχές ισχυρίζονται τώρα ότι το covid μπορεί να συρρικνώσει τον εγκέφαλο. Οι πληρωμένοι σχολιαστές των μέσων ενημέρωσης αγνοούν το γεγονός ότι είναι γνωστό εδώ και μήνες ότι τα εμβόλια covid-19 είναι αυτά που προκαλούν εγκεφαλική βλάβη.

Η επίσημη γραμμή είναι ότι το μόνο πραγματικό σημάδι του Long Covid είναι η απώλεια της όσφρησης. Και αυτό είναι σχεδόν σίγουρα αποτέλεσμα της βλάβης του οσφρητικού νεύρου που προκύπτει από τις άχρηστες εξετάσεις PCR.

Η επίσημη άποψη είναι ότι ο παίκτης του κρίκετ Shane Warne πέθανε από συγγενές καρδιακό πρόβλημα. Κανένας επίσημα αποδεκτός σχολιαστής δεν έχει καν προτείνει ότι μπορεί να υπάρχει σύνδεση με το εμβόλιο του covid-19. Και κανένας από τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης δεν αμφισβήτησε το συμπέρασμα ότι ένας ακόμη σούπερ γυμνασμένος επαγγελματίας αθλητής εμφάνισε ξαφνικά ένα θανατηφόρο, προηγουμένως ανύποπτο συγγενές καρδιακό πρόβλημα. Ούτε καν ο Shane Warne δεν κατάφερε ποτέ να κάνει τόση περιστροφή.

Οποιοσδήποτε φανατικός υπέρμαχος του εμβολιασμού που δεν αναρωτιέται, έστω και για μια στιγμή, αν ο κ. Warne θα μπορούσε να έχει σκοτωθεί από το εμβόλιο είναι ηλίθιος. Κάθε γιατρός που δεν αναρωτιέται πόσους σκοτώνουν τα εμβόλια θα έπρεπε να διαγραφεί από το ιατρικό μητρώο για βαθιά βλακεία.

Η καναδική επαρχία του Κεμπέκ θα επιβάλει στους πιο έξυπνους κατοίκους της ειδικό φόρο υγείας για τον covid. Το 13% του Κεμπέκ που ήταν αρκετά έξυπνο ώστε να μην εμβολιαστεί με ένα τοξικό φάρμακο θα πρέπει να πληρώσει επιπλέον φόρους – προφανώς για να βοηθήσει στην πληρωμή της πρόσθετης υγειονομικής περίθαλψης που απαιτείται από τους λιγότερο έξυπνους και λιγότερο ενημερωμένους κατοίκους που υπέκυψαν στην πίεση και επέτρεψαν στον εαυτό τους να δηλητηριαστεί.

Ο πρωθυπουργός, Francois Legault, παραδέχτηκε ότι οι εκφοβισμένες και απλοϊκές ψυχές που δέχθηκαν το τσίμπημα “έκαναν κάποιες θυσίες” και “τους οφείλονται αυτού του είδους τα μέτρα”.

Τουλάχιστον αναγνωρίζει ότι το δηλητηριώδες, πειραματικό εμβόλιο ήταν μια θυσία.

Όπου κι αν κοιτάξετε υπάρχουν σημάδια ότι οι συνωμότες σφίγγουν το δίχτυ.

Οι τιμές των μετοχών σε όλο τον κόσμο καταρρέουν καθώς η τιμή του πετρελαίου και του φυσικού αερίου συνεχίζει να εκτοξεύεται. Όλοι όσοι ελπίζουν να έχουν σύνταξη επηρεάζονται από αυτό. Οι υπάλληλοι των συμβουλίων που νομίζουν ότι οι συντάξεις τους είναι ασφαλείς θα χάσουν, καθώς πολλές τοπικές αρχές έχουν κάνει απερίσκεπτες επενδύσεις που καταρρέουν σε αξία.

Τα τοπικά συμβούλια παντού διπλασιάζουν την τιμή των εισιτηρίων στάθμευσης – όλα μέρος του συγχρονισμένου σχεδίου για τη χρεοκοπία των τοπικών επιχειρήσεων και όλα μέρος της διαδικασίας οικονομικής καταστροφής της Ατζέντας 21.

Οι ανενημέρωτοι πολίτες παντού ανταποκρίνονται στην επίθεση των μέσων ενημέρωσης και απαιτούν την απαγόρευση του ρωσικού πετρελαίου και φυσικού αερίου. Αναρωτιέμαι πόσοι από τους ανθρώπους που παραπονέθηκαν ότι η Shell αγόρασε ρωσικό πετρέλαιο θα παραπονεθούν όταν δεν θα υπάρχει καύσιμο για τα αυτοκίνητά τους ή για τη θέρμανσή τους.

Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ανακοινώνουν με υπερηφάνεια ότι οι οδηγοί θα κάνουν λιγότερες και μικρότερες διαδρομές. Αυτό είναι υπέροχο αν δεν σας πειράζει να περπατάτε ή να κάνετε ποδήλατο για να πάτε στα μαγαζιά 10 μίλια κάθε φορά. Οι αγροτικές κοινότητες θα πεθάνουν από χίλιους προσεκτικά σχεδιασμένους θανάτους. Και οι ηλικιωμένοι και οι ασθενείς θα μείνουν εγκλωβισμένοι στα σπίτια τους. Είναι όλα μέρος του σχεδίου, φυσικά.

Στη Σκωτία θα είναι σύντομα νόμιμο για τα παιδιά των σχολείων να αλλάζουν φύλο όπως και όποτε το επιθυμούν – χωρίς ιατρική διάγνωση. Τα αγόρια θα αλλάζουν αναμφίβολα σε κορίτσια τις Πέμπτες, ώστε να μπορούν να χρησιμοποιούν τα αποδυτήρια των κοριτσιών για τα μαθήματα . Και στη συνέχεια θα αλλάζουν πάλι πίσω τις Παρασκευές για να μπορούν να παίζουν ποδόσφαιρο και να αποφεύγουν το αντίστοιχο της οικιακής επιστήμης του 21ου αιώνα.

Μιλούν ήδη για αυστηρότερους ελέγχους στο διαδίκτυο. . Πόσο ακόμα μέχρι να εξαφανιστούν οριστικά οι ιστότοποι; Θα εκπλαγώ αν είμαστε ακόμα εδώ σε έξι μήνες.

Οι περισσότερες μεγάλες επενδυτικές εταιρείες (ιδίως στο Ηνωμένο Βασίλειο) επιθυμούν διακαώς να απαγορεύσουν το ρωσικό πετρέλαιο και φυσικό αέριο, προκειμένου να ικανοποιήσουν τους λατρευτές της υπερθέρμανσης του πλανήτη, οι οποίοι έχουν αποκτήσει δύναμη και επιρροή πολύ μεγαλύτερη από ό,τι δικαιολογεί ο αριθμός τους. Η έλλειψη πετρελαίου θα σημαίνει, μεταξύ άλλων, ότι οι αγρότες δεν θα μπορούν να αγοράσουν λιπάσματα. Οι προμήθειες τροφίμων θα πέσουν κατακόρυφα.

Πρόσφατες έρευνες δείχνουν ότι το εκπαιδευτικό σύστημα στο Ηνωμένο Βασίλειο έχει καταστραφεί προσεκτικά και συστηματικά και σκόπιμα τα τελευταία χρόνια. Περίπου οι μισοί Βρετανοί ενήλικες έχουν την αριθμητική ικανότητα ενός παιδιού δημοτικού σχολείου. Μόνο ένας στους πέντε ενήλικες του Ηνωμένου Βασιλείου έχει λειτουργική αριθμητική ικανότητα. Αυτή η άγνοια σημαίνει ότι οι άνθρωποι εξαπατώνται εύκολα από την παραπληροφόρηση που διαδίδεται από το BBC, άλλες ομάδες μέσων ενημέρωσης και κυβερνητικούς συμβούλους.

Οι κυβερνήσεις και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ξεσηκώνουν τον λαό έτοιμο για έναν μακρύ πόλεμο. Μας έχουν πει ότι ο πόλεμος μπορεί να διαρκέσει μια δεκαετία ή και περισσότερο. Πώς το ήξερε ο Όργουελ;

Οι συνωμότες εμπνέουν μίσος και δαιμονοποιούν τους φιλειρηνικούς πολίτες παντού. Όλα αυτά μου θυμίζουν μάλλον εκείνη την κάποτε δημοφιλή τηλεοπτική εκπομπή που ονομαζόταν “Η τιμή είναι σωστή”. Πριν αρχίσει το σόου, ένας άνθρωπος που έκανε προθέρμανση έφερνε το κοινό σε έξαλλη κατάσταση. Αυτό συμβαίνει και τώρα. “Γιούχα και σφύριγμα αν δείτε έναν Ρώσο!

Οι τιμές των καυσίμων και των τροφίμων θα εκτοξευθούν στα ύψη. Τα καύσιμα και τα τρόφιμα θα λιγοστέψουν. Ο πληθωρισμός θα φτάσει σε νέα ύψη. Το αποτέλεσμα θα είναι η εξαθλίωση και ο θάνατος. Ο αυξανόμενος πληθωρισμός θα καταστρέψει όσους έχουν αποταμιεύσεις. Η άνοδος των επιτοκίων θα καταστρέψει όσους έχουν υποθήκες με κυμαινόμενο επιτόκιο.

Εκατοντάδες εκατομμύρια θα πεθάνουν από την πείνα στην Αφρική, αλλά οι διαδηλωτές του Black Lives Matter θα είναι πολύ απασχολημένοι με το να κλαψουρίζουν για τα αγάλματα για να το προσέξουν.

Οι συνωμότες γνωρίζουν ότι η Κίνα αποθηκεύει τρόφιμα και μέταλλα εδώ και μήνες. Οι Κινέζοι δεν ενδιαφέρονται για τις ανοησίες περί υπερθέρμανσης του πλανήτη. Κατασκευάζουν σταθμούς ηλεκτροπαραγωγής με καύση άνθρακα και έχουν δώσει στις οικογένειες την άδεια να κάνουν τρία παιδιά.

Η Κίνα και η Ρωσία συνεργάζονται και οι συνωμότες γνωρίζουν ότι αν οι Κινέζοι και οι Ρώσοι δεν συμμετάσχουν στη Μεγάλη Επαναφορά, τότε η Δύση θα συρρικνωθεί μόνη της – και θα είναι αδύναμη και ευάλωτη.

Και έτσι το μίσος, ο φόβος και η οργή κατά της Ρωσίας (και της Κίνας) θα αναδεύονται όλο και περισσότερο.

Ο πόλεμος είναι αρκετά αληθινός, φυσικά, αλλά χρησιμοποιείται (και πιθανότατα πυροδοτήθηκε) από τους επαγγελματίες της συνωμοσίας- τους κακούς δισεκατομμυριούχους των οποίων το σχέδιο να καταλάβουν τον κόσμο μπορεί να ακούγεται σαν κάτι από μια παλιά ταινία του Τζέιμς Μποντ, αλλά το οποίο είναι πολύ αληθινό.

Βρισκόμαστε στα τελικά στάδια της κίνησης προς τη Μεγάλη Επαναφορά.

Κερδίζουμε τώρα ή χάνουμε για πάντα.

Και για να κερδίσουμε πρέπει να εξηγήσουμε σε όλους όσους γνωρίζουμε ή συναντάμε τι συμβαίνει και γιατί.

Έχουμε χρόνο μέχρι το τέλος του 2022 – αν είμαστε τυχεροί.

Πηγή: The expose

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια